{readonline}indien niet goed leesbaar » view it online.{/readonline}
 
  Clubbericht 10 augustus 2015  
 
 


Beste TFC'ers,

 

het is al eerder gemeld maar omdat het zo’n bijzondere tocht is, nog een keer: Gert Cramer is (voor de 4e keer) onderweg naar Santiago de Compostela. De dagverslagen zijn op de site van de Hejgers te volgen (als de Hejgers’ web master zijn best doet) en deze zijn via onze site gemakkelijk te bereiken.
Klik op menupunt Links en vervolgens op “Volg Gert Cramer op zijn tocht naar Santiago de Compostela”. Om voorgaande tochten van Gert te bekijken, klik op “Meer van Gert's tochten”.
 
Zoals aangekondigd is het beveiligde deel van onze site nu voor iedereen toegankelijk gemaakt. Onze web master heeft iedereen een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuur waarmee je je op de home page onder de sonsoren kunt aanmelden. Drie nieuwe “for your eyes only” zaken komen dan beschikbaar:
  • Het bulletinbord waar berichten voor je fietsvrienden kunnen worden achtergelaten.
  • De voorraadlijst kleding en materiaal met ledenprijzen.
  • De mogelijkheid om je foto’s op de site te publiceren.
De voorraadlijst kleding en materiaal onder Informatie is per direct vervallen, dit om dubbel werk te voorkomen. Een aardigheidje van de penningmeester ter viering van de opening van het beveiligde gedeelte; binnenbanden kort ventiel en vouwbuitenbanden 25 mm tegen gereduceerde prijzen.
 
Het publiceren van foto’s vind je onder menupunt Media, Foto’s 2015, onder de al aanwezige foto’s. De fotografen onder ons kunnen nu na ieder tocht hun kunstwerken uploaden (waarvoor dank) zodat ze door iedereen bekeken kunnen worden. Dit zal zeker bijdragen tot een hogere kijkdichtheid van onze site en daarmee de zichtbaarheid van onze trouwe sponsors.
 
Al eerder maakte we melding van Toertocht De Kempen welke op woensdag 2 September gereden wordt. Als hier voldoende animo voor is kunnen we via de TFC wel iets regelen. Laat per ommegaande even weten als je interesse hebt.
 
Aan de fietstrailer wordt de laatste hand gelegd en zal voor de leden tegen een zacht prijsje te huren zijn. De logo’s zijn (bijna) allemaal binnen en dan kunnen de stickers geplaatst worden. Er kunnen zes fietsen op vervoerd worden terwijl onder de deksel voldoende ruimte voor bagage is.
 
Op de oproep voor fietssloten is wel geteld een reactie gekomen. Geen aantal om verdere actie te ondernemen. Gelukkig zien we tijdens de tochten dat er al vele leden zelf een slotje hebben aangeschaft en zijn verdere meldingen van diefstal uitgebleven.  
 
TFC Zilveren Kruis, houd je bezig!  
 
Groeten
 
Dirk

 
 
 
  www.tfczilverenkruis.nl | Contact