{readonline}indien niet goed leesbaar » view it online.{/readonline}
 
  Clubbericht maandtocht juli 2015
 
 
 
 
Beste TFC'ers,
 
de maandrit van 25 juli komt gezien de weersverwachtingen (regen, sneeuw en hagel) op een ongelegen moment. De hopman wil deze rit graag een week verschuiven en laten plaatsvinden op zaterdag 1 augustus. Verder blijft de al eerder gegeven informatie hetzelfde:
Volgens het jaarprogramma (echter op zatedag 1 augustus) gaan we een rondje Kasteel de Haar in Haarzuilens doen. De rit zal ongeveer 135 km bedragen met een lunchstop op ca. 70 km.
Vertrek is om 08.00 uur vanaf de pomp. Aangezien we een stukje langs de Vecht fietsen en langs Universiteit Nyenrode  komen worden er zeker een paar mensen aan de start verwacht die daar college gelopen hebben! Kortom geen gemeleerd maar een geleerd gezelschap. Alle anderen mogen mee want er moet natuurlijk ook geknecht worden.
Voor diegene die de tocht te lang vinden en/of eerder thuis willen zijn: na het passeren van Boskoop en net voor Bodegraven zal de hopman een seintje geven voor de afzwaaiers die dan via Zwammerdam naar Nieuwkoop kunnen rijden voor hun bakkie en/of lunch bij cafe de Watersport of het bekende Praathuis, langs het Zuideinde bij het Meijepad. Vervolgens via Ter Aar, Langeraar, Leimuiden en de Ringvaart naar huis. Dit rondje komt op zo'n 90 km.
De penningmeester heeft weer met zijn hand over zijn hart gestreken en beslist dat de eigen bijdrage is vastgesteld op 5 Euro.
Ik wens alle rijders een mooie rit. Laat valpartijen maar aan de profs over.
 
TFC Zilveren Kruis: volop in beweging!
Groeten
Dirk

 
 
 
  www.tfczilverenkruis.nl | Contact